Onbetaalde facturen wél betaald krijgen?
  • Wilt u dat uw facturen voldaan worden?
  • Wilt u geen zorgen over verborgen kosten?
  • Wilt u pas betalen als u ook echt geld binnenhaalt?
  • Als het antwoord ‘ja’ is dan bent u bij
    Incasso Result aan het goede adres.
kruis

Waarom Incasso Result?

Waar anderen stoppen, gaan wij verder
Bezoek aan de wanbetaler als het mailen of bellen niet werkt.
Échte pressiemiddelen
Zelf procederen.
Beschikking over meerdere advocaten en deurwaarders.
Resultaat staat voorop
No Cure, No Pay

Niet-betaalde facturen zijn een groot probleem voor de gemiddelde MKB-ondernemer. U loopt veel geld mis en daarnaast geeft het u veel stress om de openstaande factuur alsnog betaald te krijgen. Helaas vaak zonder succes.

De oplossing die wordt gekozen is het inschakelen van derden, maar deze zijn meer uit op uw geld dan dat ze u willen helpen.

Hoe moet het dan wel met openstaande incasso's?

Waar andere incassobureaus stoppen na het sturen van een enkele mail of belletje, gaan wij verder voor u. We zoeken manieren om uw klant te benaderen, op een respectvolle manier, maar op het scherpst van de snede. U wilt de klantrelatie behouden, maar de factuur moet ook worden betaald. Wij gaan, op correcte wijze, langs bij de klant.

Wat kost een incassobureau?

Waar veel derden u laten betalen voor de uren die ze maken, doen wij het anders! Bij ons betaalt u in het buitengerechtelijke traject pas als wij uw geld binnenhalen, geen addertjes onder het gras. Wij zijn er zo zeker van dat we uw facturen laten betalen, dat ook wij in uw zaak onze effort investeren.

We hebben inmiddels al honderden tevreden klanten en we willen u daar graag aan toevoegen. Laat u overtuigen!

light-kruis
kruis-wit

Wij werken onder andere voor:

ref-kruis
harbers-trucks-incasso
mbs-groep-incasso2
falk-bouwsystemen-incasso
incentro-incasso
raaak-personeel-incasso
atl-incasso

Yvo Wijnhoud Debiteurenbeheerder Harbers Trucks : “al meer dan 12 jaar besteden wij onze incasso zaken uit aan Incasso Result. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten en de minimale kosten die dit met zich meebrengt”

Johann Wachter Debiteurenbeheerder Falk Groep : “wij zijn zeer tevreden over de incasso dienstverlening van Incasso Result”

Marien Valk Controller MBS Groep : “Incasso Result komt op voor onze belangen met een groot doorzettingsvermogen”

Mark van Oosterhout Directeur Raaak Personeel : “bij Raaak Personeel doen we naar volle tevredenheid zaken met Incasso Result. Natuurlijk vinden we het resultaat belangrijk, maar daarnaast is Incasso Result een partij die uitstekend contact onderhoudt en begeleidt bij het hele proces”

nvra
De zekerheid
van Incasso Result

De heer mr. J.A. van den Bogert is gecertificeerd lid van de NVRA. De overige medewerkers volgen daarnaast de nodige cursussen in het kader van permanente educatie.

De voor u geïncasseerde gelden zijn veiliggesteld,  zoals onder andere ook gebruikelijk in de advocatuur en het notariaat, middels de Stichting Derdengelden Incasso Result.

Dien vrijblijvend uw incasso in!
Veelgestelde vragen
Welke stukken moet ik inleveren?

Wanneer u een vordering bij ons indient ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie, waaronder de facturen, aanmaningen en overige correspondentie, zodat wij een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van de zaak.

Hoe word ik op de hoogte gehouden?

Wij zullen u per email of indien nodig telefonisch op de hoogte houden.

Wanneer volgt uitbetaling van mijn vordering?

Uitbetaling van uw vordering geschiedt in de meeste gevallen bij volledige betaling van de vordering. Indien er een betalingsregeling wordt afgesproken kunnen bedragen ook tussentijds door ons worden afgedragen.